‘’Bugün stüdyomuzda gelen ve benim eski arkadaşım olan Görkem Bozer ‘ de dövme tutkunu!‘’

Ayı Bar Konseptinin Yaratıcısı Görkem Bozer

Görkemin bir oğlu var adı Rüzgâr o kadar şirin, o kadar güzel bir çocuk ki hayata geldiğinden beri babası ona bir arkadaşıymiş gibi davranıyor birlikte çok eğleniyorlar Görkem Bozer ‘ de diğer çalışan babalar gibi çok yoğun çok hızlı bir iş temposu içerisinde bu sebeble çocuğuna istediği vakti ayırmak onunla zaman geçirmek ve her istediğini yapabilmek istiyor diğer bütün babalar gibi .
Görkem’in bir çok dövmesi var demiştim iyi bir dövmeci çevresinde olduğu için pek çok sanatçının dövmelerin üzerinde taşıyor bugün boynuna oğlunun bir portresini ve altına da Oğlunun adını yazdıracak vücudunun pek çok yerinde pek çok dövme taşımasına rağmen özellikle boynunu oğlu rüzgâra ayırmış. Bana bunu anlattı olun ne kadar sevdiğinden bahsetti onun ileride Bu dövmeyi gördüğü zaman babasının kendisine ne kadar değer verdiğini görmesini istiyordu boyun bölgesi normalde çok acıyan bir bölgedir bazen dövmenin acısına katlanamayabilirsiniz ama bu Görkem Bozer için geçerli bir şey değildi. Dövmesin hazırlandığı sırada heyecanı gözlerinden okunuyordu çizimi başından sonuna kadar takip etti Dövmenin çizimini boyuna transfer gittik İğnelerini hazırladık boyalarını hazırladık .

 

Görkem Bozer Dövme Hikayesi

 

Tam o sırada bir sürpriz oldu o an oğlu rüzgâr annesiyle beraber babasına bir sürpriz yaptılar ve stüdyomuzda geldiler.Ben Rüzgâr’ı ilk defa görüyorum muhteşem bir çocuk gözleri sevgiyle bakan terbiyeli küçük çocuk ,biraz bizimle kaldı babasıyla biraz vakit geçirdi ve uyumak üzere annesi beraber eve döndü biz de Görkem’in dövmesini yapmaya başladık her zaman ki gibi kameralarımız hazırdı bizi çekim yapmanın keyfine varıyorum ,eski günlerden bahsettik Görkem’i on yıldan uzun zamandır kendisini tanırım aynı arkadaşlara sahibiz ,birlikte dövme harici aynı sokakta yaşadığımız için bir süre birimizi tanıma fırsatı da elimize geçmişti İyi bir arkadaş dürüst bir adam kendisi genel dövme yaptığım kişilerin çoğu bu tarz insanlardan oluşur diğer türlü kendi isteklerini Her şeyden üstün gören insanlara çalışmamayı tercih ediyorum, çevremde bu tarz insanlar bulundurmamaya çalışıyorum. iyi bir müşteri kitlem var ve çoğu ile arkadaş oluyoruz. Ailelerini görüyoruz, tanıyoruz, çocukları doğuyor biz de onlarla beraber Büyüyoruz, onlarla beraber çoğu şeyi takip etme fırsatımız oluyor. Dövmenin bizim aramızdaki bağı güçlendirdiğine inanıyorum .dostlarımı da çok seviyorum. dövme yaparken de gene canını yakmaya çalışıyorum .onların hepsi çok insanlar ; videolarda izlediğimiz insanlar ayrı ayrı birer elmas gibiler kırılmayacak kadar sert, bulunamayacak kadar da Nadirler.